Livet skal ikke leves på automatpilot

64,00 kr.

(2006) Stig Rossen er en af de mest efterspurgte foredragsholdere i Danmark, og i forlængelse af sine mange foredrag har han skrevet denne bog …

  • Skriv her, hvis du ønsker dig en personlig hilsen:
-
+

Bogen er dels er en selvbiografi og dels en indføring i den fokuseringsteknik, han udviklede i løbet af de næsten 1500 gange, han spillede rollen som Jean Valjean i musical verdenshittet Les Misérables.

NB: Vær opmærksom på, at du kan købe denne bog samt Kys Rutinen cd’en som samlet pakke med 35 kroners rabat – Kr. 125 for begge produkter.

Stig Rossen Shop sørger for levering til modtager med DAO (medmindre andet angives). Rettidig levering forudsætter dog, at DAO overholder deres leveringsfrister.

Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. DAOs kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker.

*Bemærk dog, at disse procentsatser er gennemsnitlige og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Stig Rossen Shop kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos DAO.

Relaterede produkter